Vijesti

Poziv za korisnike bespovratnih sredstava iz Programa sufinanciranja gospodarskih projekata u Vukovaru za 2016. godinu

Pon, 21 Kol 2017

Pozivaju se svi korisnici bespovratnih sredstava iz “Programa sufinanciranja gospodarskih projekata” u Vukovaru za 2016. godinu, koji su potpisali Ugovore o dodjeli bespovratne potpore u 2016. godini, da u roku 30 dana od ove objave podnesu Izvještaj o provedbi projekta.

Prilozi:

JAVNI POZIV za podnošenje prijedloga projekata za financiranje u okviru Programa sufinanciranja gospodarskih projekata u Vukovaru 2017.

Pet, 14 Tra 2017

Predmet ovog javnog poziva je prikupljanje prijava za odabir korisnika bespovratnih sredstava iz Programa sufinancirana gospodarskih subjekata utvrđenih u proračunu Fonda za obnovu i razvoj Grada Vukovara za 2017. godinu.

Poziv je otvoren danom objave u Vukovarskim novinama i na mrežnim stranicama Fonda za obnovu i razvoj Grada Vukovara. Poziv je otvoren do iskorištenja sredstava, ali ne dulje od 14. svibnja 2017. godine. Ugovaratelj zadržava pravo ne dodijeliti sva raspoloživa sredstva.

 1. JAVNI POZIV-Program_sufinanciranja_gospodarstva_VU_2017
 2. Obrazac_PSG_2017
 3. Dodatak_Obrascu_PSG_2017_Proračun
 4. Izjava_o_potporama_male_vrijednosti_2017
 5. Skupna_izjava_2017
 6. Ugovor_o_bespovratnoj_potpori_male_vrijednosti-nacrt
 7. Izjava_prijavitelja

Javni poziv za neovisne procjenitelje

Pon, 6 Ožu 2017

Fond za obnovu i razvoj Grada Vukovara raspisuje ovaj Javni poziv u svrhu ažuriranja baze neovisnih procjenitelja za ocjenjivanje projektnih prijedloga u okviru Financijskog plana Fonda za obnovu i razvoj Grada Vukovara za 2017. godinu i projekcija za 2018. i 2019. godinu (u daljnjem tekstu: FPF).

Rok za dostavu cjelovitih prijava: 07. travanj 2017. godine

Navedena baza neovisnih procjenitelja koristit će se u procjenama projektnih prijedloga u okviru FPF-a u okviru kojeg će se financirati projekti koji se, između ostaloga, odnose na:

 • ubrzanu obnovu građevinskih objekata i objekata infrastrukture u funkciji poduzetništva
 • tehničko-tehnološku modernizaciju i proširenje postojećih kapaciteta
 • pokretanje novih poduzetničkih aktivnosti i razvoj poduzetništva s ciljem postizanja boljih poslovnih rezultata i mogućnosti izlaska na strana tržišta
 • promicanje zelenog gospodarstva, energetske učinkovitosti i ekoloških standarda u proizvodnim procesima te povećanje razvojnih potencijala u skladu s eko i drugim međunarodnim standardima, te
 • zadržavanje postojećih i stvaranje novih radnih mjesta.
 1. Javni poziv procjenitelji
 2. Prijavni obrazac FP 2017
 3. CV Obrazac

Poziv za korisnike bespovratnih sredstava iz Programa sufinanciranja gospodarskih projekata u Vukovaru za 2016. godinu

Čet, 26 Sij 2017

Pozivaju se svi korisnici bespovratnih sredstava iz “Programa sufinanciranja gospodarskih projekata” u Vukovaru za 2016. godinu, koji su potpisali Ugovore o dodjeli bespovratne potpore u 2016. godini, da u roku 30 dana od ove objave podnesu Privremeni izvještaj o provedbi projekta.

Obrazac izvještaja:

Poziv za korisnike bespovratnih sredstava iz Programa sufinanciranja gospodarskih projekata u Vukovaru za 2015. godinu

Pon, 23 Svi 2016

Pozivaju se svi korisnici bespovratnih sredstava iz “Programa sufinanciranja gospodarskih projekata” u Vukovaru za 2015. godinu, koji su potpisali Ugovore o dodjeli bespovratne potpore u 2015. godini, da u roku 30 dana od ove objave podnesu Izvještaj o provedbi projekta.

Prilozi: