Gospodarski vodič

Gospodarski vodič

Kao jedna od mjera ulaganja u promidžbu gospodarstva grada Vukovara bilo je izdavanje Gospodarskog vodiča grada Vukovara kojim smo željeli poduzetnike grada Vukovara približiti regionalnom i nacionalnom tržištu Republike Hrvatske.

Svi podaci o poslovnim subjektima koji su se odazvali javnom pozivu Fonda te pristali na objavu svojih podataka u tiskanom izdanju Gospodarskog vodiča ažurirani su sa studenim 2009.godine. Želeći iskoristiti sve prednosti internet oglašavanja pokrenut je i interaktivni web gospodarski vodič na adresi http://vodic.fond-vukovar.hr.

Ovim putem pozivamo sve poduzetnike grada Vukovara da pregledaju Web Gospodarski vodič. Poslovni subjekti koji su se našli u tiskanom izdanju sada su i na web vodiču i mogu eventualne netočne podatke dopuniti i ažurirati ispunjavanjem obrasca za prijavu.

Također svi poduzetnici koji se nisu odazvali našem prvom javnom pozivu i nisu niti u tiskanom izdanju niti na našem web vodiču pozivamo da popune online prijavnicu te na taj način približe svoju djelatnost kako lokalnom i nacionalnom, tako i globalnom tržištu.

Aktualni Gospodarski vodič grada Vukovara u .pdf formatu možete skinuti ovdje (desni klik, pa “Save As”). Podaci prikazani u vodiču su zaključni sa studenim 2009. godine.